לבקשת הצוות מאסותא:
פאי פקאן –
בצק:
2 כוסות קמח
1 ביצה
150 גרם מרגרינה
2-3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
לשטח בצק על תבנית פאי
בלילה:
3 ביצים
1/4 כוס סוכר (אפשר פחות)
1 כוס מייפל
150 גרם מרגרינה מומסת
1 ו 1/2 כוסות אגוזים שלמים
לערבב הכל, לשפוך על הבצק ולאפות בחום בינוני 40-50 דקות.
עוגת שמרים:
המצרכים (ל 3 רולדות)
1 קילו קמח
1 שקית שמרית (שמרים)
כוס סוכר
3 ביצים
100 גרם חמאה או מרגרינה
כוס וחצי חלב או מים פושרים
כפית תמצית וניל
קורט מלח
ביצה טרופה למריחה
המצרכים למילוי:
כוס סוכר
1/4 כפית אבקת קקאו
אופן ההכנה:
מכניסים את החומרים לקערת מערבל
מוסיפים בהדרגה את החלב או המים ולשים עד קבלת בצק רך וגמיש
משהים בכלי מכוסה עד להכפלת הנפח
מחלקים ל 3 חלקים שווים
מרדדים כל חלק לעלה דק מלבני
מערבבים את חומרי המילוי
מפזרים את חומרי המילוי (המעורבבים) באופן שווה
מגלגלים לרולדה
משהים עד להכפלת הנפח
מורחים בביצה טרופה
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך (170 מעלות) כ 45 דקות או עד לקבלת גוון זהוב
לבקשת בנות גמאני:
מתכון להכנת מוס שוקולד
המצרכים לכ 20 מוסים (כוסות חד פעמיות קטנות):